Het voorjaar is dé tijd voor mountainbiken!

Fikse modderplassen achterlatend drijft de laatste regenwolk weg. Je zit op de bank en twijfelt een moment: naar de sportschool of het bos in? Met het stellen van de vraag weet je ook het antwoord; het bos in natuurlijk! Laat die muffe sportschool maar weer even wachten tot de koude winterdagen. In plaats van tegen het achterwerk op de spinningfiets voor je te staren, een frisse(!) neus halen op de mountainbike, de wind door de haren, een spannend parcours en een prachtig uitzicht op de eerste groene bladeren en bloesem.

Te duur? Bespaar geld en koop een betaalbare mountainbike!

Goed nieuws, niet alle mountainbikes zijn duur en een dure fiets heb je lang niet altijd nodig. Natuurlijk heb je voor meer geld een betere fiets maar voor de prijs van een paar maandjes sportschool oftewel voor minder dan 500 euro zijn er toch al leuke mountainbikes te koop waarmee je in de Nederlandse bossen veel plezier kunt beleven. Met fietsen uit deze prijscategorie kun je het beste wel een beetje de paden blijven volgen maar de meeste van ons doen dat sowieso. Een complete mountainbike met geveerde voorvork, schijfremmen en meer dan 20 versnellingen voor zo'n laag bedrag, daar kun je geen buil aan vallen (als je tenminste op je fiets blijft zitten). 

Bekijk de goedkope mountainbikes

Heb je het helemaal gehad met de sportschool en ben je bereid meer te betalen voor een mountainbike met een hoge kwaliteit? Lees dan verder voor meer informatie over waar je op moet letten bij de aanschaf van een mountainbike.

Meer informatie over mountainbikes

ionicons-v5-f
Er zijn nog geen reacties.


inloggen