Over fietsenmaar.nl

Fietsen is naast een veel gebruikte manier van vervoer en een beroep op zich, één van de populairste vrijetijdsbestedingen en voor velen van ons dan ook een zeer of bijna belangrijk onderdeel van het leven. 

Voor de meesten van ons is het inmiddels een vage herinnering dat achter ons 'fietsen maar!' werd geroepen terwijl we voor het eerst zonder zijwieltjes hevig slingerend recht op de dichtsbijzijnde boom afreden. 

Hoewel eveneens de meesten van ons inmiddels meestal het stuur redelijk recht weten te houden, zijn er naast deze 'tacit knowledge' veel weetjes die het fietsen nog prettiger kunnen maken.

Het is de bedoeling dat de uitroep 'fietsen maar!' die als domeinnaam voor deze website wordt gebruikt steeds meer gaat inhouden dan de met leedvermaak gepaard gaande aanmoediging van vroeger (in positieve zin). 

Of het nu gaat om technische kennis over fietsonderdelen, gebruikerservaringen, fietsroutes, fietsevenementen of fietsvakanties, alle informatie die met fietsen te maken heeft (luchtfietserij vooralsnog uitgesloten) is welkom op deze website. 

Veel fietsplezier!

Fietsinformatie

Op fietsenmaar.nl vindt u artikelen, blogs en foto-albums met als onderwerp de fiets. In de evenementenkalender vindt u verder alle evenementen op fietsgebied. 

Bent u een fietsliefhebber? Deel dan uw kennis en mooie foto's met anderen!

Op fietsenmaar.nl kunt u zelf artikelen, blogs, foto's en evenementen toevoegen. 

Login met uw Facebook account of maak een account aan met uw emailadres om hier aan mee te doen.

Zodra u bent ingelogd vindt u onder de knop 'bewerk', rechtsboven op de webpagina, alle functies die nodig zijn om een informatief artikel, blog, foto-album of evement aan te maken en te bewerken. meer informatie.

Fietsshop

Als u op zoek bent naar een fiets of fietsaccessoire is de winkelstraat van fietsenmaar.nl de beste plek om te beginnen. 

In de fietsshop vindt u het verzamelde aanbod van zeer veel online fietsenwinkels en andere winkels met fietsproducten in het assortiment.

Van fietsbel tot elektrische fiets, u vindt hier alles wat u nodig heeft op fietsgebied.

In één overzicht vindt u zo goed als het totale aanbod van alle fietsproducten in Nederland. 

Vind de beste koop door de prijzen van de fietsproducten te vergelijken.

Gebruik het zoekfilter om te filteren op merk en prijs.  

Tip: gebruik de zoekfunctie (als u weet waar u naar zoekt) om nog meer producten te vinden.